A KOSÁR
TARTALMA
0 db termék
összesen 0 Ft értékben
RÓLUNK
INFORMÁCIÓK
Point-S : A mi saját, kizárólagos márkánk FORGALMAZOTT MÁRKÁINK
SZOLGÁLTATÁSAINK HÍREK
KAPCSOLAT
 
Kínai-Orosz Abroncsok
Hankook
Laufenn
Continentál
Kormorán
Michelin
Barum
Fulda
Dunlop
Goodyear
Sava
Bridgestone
Point s
Pirelli
Firestone
Matador
Uniroyal
DYNAMAX/SONAX Autóápolás
Acélfelni
Használt gumik
Banner
SAILUN
Chengshan
HÍRLEVÉL
név:
e-mail cím:
Feliratkozom a hírlevélre
Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi Nyilatkozatot
 feliratkozás
 leiratkozás
 
HONLAP AJÁNLÁSA
KAPCSOLATFELVÉTEL
ASZF
Adatvédelmi Szabályzat
GUMIABRONCS KERESŐ
Méret: / R
Gyártó:
Típus:
Idény:
Nyári Téli
Négy évszakos
HASZNÁLT GUMI KERESŐ
Méret: / R
Gyártó:
Típus:
Idény:
Nyári Téli
Négy évszakos

A Goodyear nyolc méretben vezet be AA besorolású abroncsokat

 

 


Az EfficientGrip Performance nyári termékcsaládja az európai abroncscímkézés szerinti legjobb besorolásokat kapta

A Goodyear bejelentette, hogy AA címkebesorolásokat vezet be nyolc, az EfficientGrip Performance termékcsaládba tartozó abroncsán. Ennek eredményeként a Goodyear az egyik legnagyobb méretválasztékú olyan abroncsot kínálja ma a piacon, amely az AA európai címkebesorolást alkalmazza. A nyolc új AA méret a Goodyear már most is kiterjedt BA besorolású abroncsválasztékát egészíti ki, melyben 53 méretben kapható BA besorolású EfficientGrip Performance abroncs.

Az AA címke a legmagasabb besorolás az európai címkeszabályozás szerint. Olyan abroncsot jelöl, amely „A” szinten teljesít mind az üzemanyag-hatékonyság, mind pedig a nedves tapadás terén. Az üzemanyag-hatékonyságban az „A” címke csökkentett gördülő ellenállásra utal. Az AA abroncsok 2015 januárjában kezdődő forgalmazásával tovább bővül a Goodyear vezető szerepe az abroncscímkézés terén, és a cég ezzel megerősíti folyamatos elkötelezettségét is az innováció iránt.

„2012-ben elköteleztük magunkat a címkézés terén. Folyamatosan tapasztaljuk, milyen értéket jelentenek a magas besorolású abroncsok a vevőink és általában a közösség számára - nyilatkozta Lie Junius, a Goodyear PR igazgatója. – Most tovább építünk erre az elkötelezettségre, olyan abroncsokat kínálva, amelyek a legmagasabb besorolásokat érik el az abroncscímkézési rendszerben. Mindezzel teljesítjük a Goodyear azon vállalását is, hogy segítsük a járművek üzemanyag-fogyasztásának csökkentését az alacsony gördülő ellenállás révén, a javított nedves tapadás segítségével pedig fokozzuk biztonságukat. Ugyanakkor tovább is arra kérjük az Európai Uniót, hogy erősítse az ellenőrzést, mivel úgy érezzük, a jelenleg alkalmazott címkebesorolások kiválóan segítik a fogyasztók jobb tájékoztatását az abroncsok előnyeivel kapcsolatosan.

A címke ugyanakkor csak három kritériumot vesz figyelembe, míg saját termékfejlesztési csapatunk több mint ötvenet – így garantáljuk, hogy piacra kerülő termékeink biztonságosak, tartósak és jó minőségűek legyenek.

A Goodyear vezetett be elsőként AA besorolású koncepció abroncsokat még 2012 májusában - a címkézési szabályok önkéntes alkalmazásának első napján. Azóta a vállalat tovább dolgozott a technológia tökéletesítésén, hogy még magasabb szintre emelje a konstrukciós tuningot, javítva a futókeveréket és optimalizálva a gyártási eljárást.

- Nagyon lelkesek vagyunk most, hogy nyolc új AA abroncsméretet vezetünk be a piacon. Elkötelezettek vagyunk az innováció és a kiváló minőségű abroncsok gyártása iránt: az EfficientGrip Performance családnak köszönhetően pedig ma is tovább építünk erre az elkötelezettségünkre - nyilatkozta Hans Vrijsen, a Goodyear Europe marketing igazgatója. <<


 
 
 
Rólunk    |    Információk    |    Point-s : a mi saját, kizárólagos márkánk    |    Forgalmazott márkáink    |    Szolgáltatásaink    |    HÍrek    |    Kapcsolat
Copyright © 2012-2014. Németh Gumiszerviz. Minden jog fenntartva. | Site by Y'Solutions