A KOSÁR
TARTALMA
0 db termék
összesen 0 Ft értékben
RÓLUNK
INFORMÁCIÓK
Point-S : A mi saját, kizárólagos márkánk FORGALMAZOTT MÁRKÁINK
SZOLGÁLTATÁSAINK HÍREK
KAPCSOLAT
 
Kínai-Orosz Abroncsok
Hankook
Laufenn
Continentál
Kormorán
Michelin
Barum
Fulda
Dunlop
Goodyear
Sava
Bridgestone
Point s
Pirelli
Firestone
Matador
Uniroyal
DYNAMAX/SONAX Autóápolás
Acélfelni
Használt gumik
Banner
SAILUN
Chengshan
HÍRLEVÉL
név:
e-mail cím:
Feliratkozom a hírlevélre
Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi Nyilatkozatot
 feliratkozás
 leiratkozás
 
HONLAP AJÁNLÁSA
KAPCSOLATFELVÉTEL
ASZF
Adatvédelmi Szabályzat
GUMIABRONCS KERESŐ
Méret: / R
Gyártó:
Típus:
Idény:
Nyári Téli
Négy évszakos
HASZNÁLT GUMI KERESŐ
Méret: / R
Gyártó:
Típus:
Idény:
Nyári Téli
Négy évszakos

Point-S : A mi saját, kizárólagos márkánk

 
A POINT S MINŐSÉG

A biztonság az utakon nagyban függ a gumiabroncsok minőségétől.

A Point S gumik, amik kiemelt termék a kínálatunkban több mint 20 éve, a legjobb ár-érték arányt biztosítja. Annak érdekében, hogy maximális biztonságot nyújtson Önnek és családtagjainak is, összeálltunk az egyik legnépszerűbb globális abroncs gyártóval, hogy fejlesszék a gumiabroncsokat.
A teljesítmény tekintetében Summerstar és Winterstar, illetve a márkát tekintve a nyári és téli gumik, nem konkurál gyártó abronccsal.

Mint minden más terménélk az, abroncs technológia is fejlődik és az Ön számára a legjobbat adja a piacon a Point S rendszeresen frissíti a gumiabroncsait. Tudja például, hogy 2015-ben a Point S elindította a 3. generációs Summerstar gumiait? Európai fejlesztésű és gyártású abroncsokt Tesztpályán és közúton is tesztelt A széles alkalmazhatóság a városi autóktól a sportos autókig a kistehertől a SUV-ig. Abrocsok amelyek használhatóak minden típusú gépjárműhöz Teljesítményük a tesztekben a sajtó által is elismert Több millióértékesített abroncs évente

Summerstar 2

SZAKEMBEREINK AZ ÖNÖK SZOLGÁLATÁBAN

Point S hálózat a legnagyobb független gumiabroncs hálózat a világon. Több mint 46 éve, a Point S márka egyet jelentett a szakértelemmel és a szolgáltatás minőségével minden országban, ahol elérhető. Értékeinket nap mint nap a 3400 kiskereskedelmi üzlet és az elkötelezettségünket az 1780 független kiskereskedő is kifejezi.Kátyúgarancia - a point S ingyenes kiegészítő abroncsgaranciája

Egy különleges szolgáltatás Önnek


A kátyúgarancia szolgáltatás logója A Point S abroncsgaranciával Ön biztonságosan közlekedhet, kár nem érheti. Mert ez a garancia esetleges, javíthatatlan abroncssérüléseknél Önnek gyors, egyszerű pótlást biztosít. A vásárlókat megilleti a gyártási hibákból következő, kötelező kártérítés, amely jogszabály szerint a vásárlástól számított 6 hónapon belül érvényesíthető, és külön megadott a lap alján felsorolt, Point S tagszervizben forgalmazott gumiabroncsra érvényes. Ezen túlmenően a Point S Magyarország Kft. biztosítja a vásárlóinknak a KÁTYÚGARANCIÁT a hálózatban értékesített egyes személy és 4x4 abroncsra, ami nem a gyártási hibákból eredő károkra is érvényes. Olyan károkra, amelyek nem a rendeltetésszerű használat közben keletkeztek, hanem helytelen vezetői magatartás miatt következtek be. Ezek lehetnek:
Rongálás*,
Szeg beszúródás-,
éles tárgyak okozta sérülések
Egyéb defektek
Útpadkára, járdára történő felhajtás, kátyúba behajtás közben keletkezett sérülések
Blokkoló fékezés, nem megfelelő guminyomás miatti meghibásodások

* Harmadik fél által okozott szándékos rongálás esetén kérjük a rendôrségi jegyzőkönyv másolatának bemutatását! Kivételek a garancia alól: elvesztés, lopás és mindenfajta kopás. A gumiabroncsot a Point S tagszervizben szakszerűen megjavítjuk, vagy kicseréljük térítésmentesen, az addig megtett futásteljesítmény figyelembe vételével. Ha az abroncs cserére szorul, a garancia a kerékszerelési munkadíjat nem tartalmazza!

A point S kátyúgarancia - kényelmes és ingyenes, áttekinthető és egyszerű

Kátyúgarancia igazoló kártya Ez a garancia Magyarország területén érvényes és- egészen kényelmesen minden, Magyarország szerte több mint 30 Point S kereskedőjénél igénybe vehető. Függetlenül attól, hogy melyik Point S kereskedőjénél vásárolta abroncsát.A Point S abroncsgaranciája kiegészíti a szokásos gyártói garanciát, amely kizárólag az abroncsok gyártáshiba-mentességre vonatkozik. A garancia az abroncs vásárlása napján lép életbe és pontosan 12 hónap múlva jár le. A pláne benne: Ez biztos szolgáltatás és Önnek egy fillérjébe sem kerül! Az Ön számlája a vásárlás dátumával, egységárral és Point S garanciapecséttel, automatikusan bizonyítékul szolgál garancia esetéhez. Ön a garantált pótlást 12 hónapig kapja egy a garancia feltételnek is megfelelő kár esetében.A garanciaösszeget nem készpénzben fizetjük ki, hanem egy új Point S Summerstar , illetve a Point S Winterstar abroncs vásárlásánál beszámítjuk azt. A jóváírás nagysága a maradék mintázati mélységtől függ.

A kátyúgarancia időtartama a gumiabroncs egy éven keresztül, illetve legfeljebb a 3 mm profilmélység eléréséig (téli gumiabroncs esetén 4 mm profilmélységig) érvényes.

Mi az ügyfél tennivalója?

Vásároljon egy garnitúra (4 db) gumiabroncsot!
Őrizze meg az abroncsa számláját!
Őrizze meg a kapott kátyúgarancia kártyáját! Biztonsága érdekében ellenőriztesse gumiabroncsai állapotát a felszerelés után először 5 000 km, majd minden 5 000 km megtétele után, de legalább évente
Az ellenőrzések alkalmával mutassa be a számláját, így a felülvizsgálat díjtalan, de az egyes üzemi állapot helyreállításához szükséges beavatkozásokért (pl. centrírozás) fizetni kell!

Az abroncs jóváírás nagysága a maradék mintázati mélységtől függ.:

7 mm felett = 100%
6,9 mm - 4,5 mm = 60%
4,4 mm - 3 mm = 40%

A jóváírás alapja az áfás vételár. A garancia át nem ruházható és pótlást csak sérült abroncsok helyett biztosítunk. A pótláshoz szükséges egyes szolgáltatások, mint például szerelés, nem része a garanciának, s a Point S gumiszervizek azok díjat külön felszámítja.

A point S kátyúgarancia - érvényesítése

A Point S Magyarország Kft. Kátyúgaranciája bármely point S gumiabroncs szervízben érvényesíthető a vásárlás napjától számított 12 hónapon belül.

A garancia igénybevéeléhez szükséges feltételek:

Érvényes, kitöltött kátyúgarancia kártya A kártyán szereplő adatok beazonosításhatósága (vevő neve, rendszám) biztosított legyen. A fizetést igazoló számla A vásárlástól számított 1 éven belül érvényesíthető a garancia Csak 1 darab gumiabroncsra használható fel a garancia.


 
 
 
Rólunk    |    Információk    |    Point-s : a mi saját, kizárólagos márkánk    |    Forgalmazott márkáink    |    Szolgáltatásaink    |    HÍrek    |    Kapcsolat
Copyright © 2012-2014. Németh Gumiszerviz. Minden jog fenntartva. | Site by Y'Solutions