Németh Gumiszerviz

Tel.: 06 94/522-670
e-mail: info@nemethgumi.hu

ONLINE BEJELENTKEZÉS
GUMISZERELÉSRE, FUTÓMŰÁLLÍTÁSRA


Tovább

Autóápolási termékek (SONAX / DYNAMAX)

Egy jó ötlet, hogy lett NO.1 autóápolási márka

SONAX a piacvezető Németországban az autóápolási termékek területén, és az egyik vezető gyártók világszerte. A márka képviselteti magát 100 országban szerte a világon. A cég már több már 60 éve jelen van a piacon fejlesztésével és gyártásával nagyteljesítményű autóápolási termékek körében, melyek megfelelnek a legmagasabb követelményeknek. Mindegy, hogy az autósport, a tuning, vagy a klasszikus autók: Mikor szükség van a gépkocsi tökéletes megjelenésére, SONAX mindig kéznél van gépkocsi rajongók és a szakértők számára.
 

XTREME Termékcsalád - legkiválóbb autóápolási termékeink

"Szóval a kocsi rendkívül szép majd" - a SONAX XTREME sorozat a legfinomabb autóápolási termékek, kompromisszumok nélkül: Ha azt mondja XTREME, akkor biztos lehet benne, hogy ezek különösen nagy teljesítményű termékek, tökéletes az egész autó számára, mind kültéri és fényezés, belső és szélvédő, valamint keréktárcsák és gumiabroncsok esetében.
 
A DYNAMAX CAR CARE új, az eredeti palack újszerű újításával jön létre, amely kényelmes 360 ° -os diszpergáló teljesítményt és teljes folyadékkisülést eredményez. Az előre tömörített mechanizmus biztosítja a cseppmentes diszpergálást és megelőzi a nyomásveszteséget a rendszerben. A DYNAMAX CAR CARE termékcsalád előnye a komplex ajánlat, a könnyű kiválasztás, a nagy hatékonyság és a termékek gördülékeny alkalmazása az autósok és szakemberek számára. Az egyedülálló összetétel és a DYNAMAX CAR CARE kiváló minőségű autóápolási rendszere magas hatékonyságot és első osztályú eredményeket biztosít, amelyeket az egyes autósok várnak.


A hótakarós és jeges utak, a hidegindítás és a jegesedés nagyon gyakoriak az autósok számára az év legnehezebb időszakában, amikor a 
baleset vagy a jármű meghibásodása többszörösére nő  . A kiváló minőségű hűtőfolyadékok a DYNAMAX G egy egyedülálló korróziógátlóval rendelkeznek,   
amely egész évben védi a hűtőrendszert, és még a legmodernebb motorok számára is alkalmas. 
Nagy teljesítményű fagyálló folyadék DYNAMAX szűrőmosó megbízhatóan eltávolítja a zsírt és megakadályozza a vízkőképződést. A DYNAMAX ADDITIVE PLUS többfunkciós téli üzemanyag-adalékja megvédi a motor üzemanyag-ellátó rendszert, biztosítja az optimális kenést és javítja a téli időszakban történő indítást. Minden téli termék DYNAMAX jelentősen hozzájárul az általános működési költségek megtakarításához.

SONAX és DYNAMAX termékeink után érdeklődjön telefonon, vagy személyesen üzletünkben.