Németh Gumiszerviz

Tel.: 06 94/522-670
e-mail: info@nemethgumi.hu

ONLINE BEJELENTKEZÉS
GUMISZERELÉSRE, FUTÓMŰÁLLÍTÁSRA


Tovább

Rólunk

A Németh Gumi Kft. 2011. január 2-án kezdte meg tevékenységét Szombathelyen. Profilunk a járművek teljes sprektumának gumiabronccsal való ellátása, az ezzel kapcsolatos szolgáltatások biztosítása.

Az itt dogozó személyi állomány szakmailag magasan kvalifikált, korábban a Snowfox szombathelyi telephelyén dolgozott, és közel 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik.
Vevőinket szaktanácsadással, telefonos ügyfélszolgálattal várjuk. A minőségi tájékoztatás érdekében honlapunkat folyamatosan fejlesztjük és ügyfeleinknek a szolgáltatásaink elérését időpontfoglalással is lehetővé tettük.
Gumiabroncsokat saját raktárból, illetve megrendelésre rövid határidőn belül biztosítjuk. A járműipar fejlődését követve folyamatosan fejlesztjük gép és eszközparkunkat.

A www.nemethgumi.hu weboldalon nincsen lehetőség vásárlást kezdeményezni, a weboldalon elérhető termékkatalógusokban szereplő termékek, azok adatai, tulajdonságai, árai, a készletinformációk, a weboldal további tartalmai csupán tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, nem jelentenek teljes körű tájékoztatást, nem eredményeznek a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (a továbbiakban: Ptk.) 6:64. § szakaszában foglalt ajánlati kötöttséget sem a webhelylátogató, sem a Vállalkozás számára. A Vállalkozástól megvásárolható termékek pontos körére, tulajdonságaira, aktuális áraira, elérhetőségére vonatkozó pontos, naprakész információk tekintetében kérjük keressék fel a Vállalkozás székhelyét, ahol azokról tájékoztatást tudnak adni kollégáink.
 

2020-tól szolgáltatásaink bővítését határoztuk el, futómű és gyorsszerviz tevékenység felvételével, melyet egy teljesen új 3 beállásos műhely felépítésével értünk el.
Folyamatosan törekszünk a megrendelők igényeinek magas színvonalú kielégítésére, a piaci jó hírnévnek a kialakítására, erősítésére. Célunk az elégedett vevő, akit hozzáértéssel minőségi munkával szolgálunk ki.
 

Nyitva tartás

  • Hétfő - Péntek: 8:00-17:00
  • Szombat:          8:00-12:00 (kivéve:Dec.23 - Márc.15 és Jún.15 - Szept.15 között zárva )
  • Tavaszi - őszi szezonban hosszított nyitvatartás